Een unieke
locatie

Een unieke
locatie

Wonen op een landgoed, omringd door de natuur,
gecombineerd met de flexibiliteit en vrijheid
van het huren van een woning.

Centraal gelegen in hartje Gooi

Zoals gezegd, ligt Monnikenberg op fietsafstand van het centrum van Hilversum. Maar ook met de auto of het openbaar vervoer ben je snel in Utrecht, Amsterdam of Amersfoort. De directe omgeving biedt tal van prachtige routes door de natuur. Bos, heide en zandverstuivingen, tussen Baarn, Soest en Lage Vuursche, zijn favoriet bij veel wandelaars, hardlopers, fietsers en mountainbikers. De routes voeren niet alleen door de natuur, maar ook langs enkele historische landgoederen en buitenplaatsen. En uiteraard kan onderweg gestopt worden voor een kop koffie en een lunch bij een theehuis in het bos.

Uitvalsbasis in het groen

In Hilversum woon je uitstekend verbonden aan de grote steden, maar ook midden in het groene hart van het Gooi. Een plek om je heerlijk even terug te trekken in de natuur voor een wandel- of fietstocht, of juist met vrienden of familie de prachtige omgeving te ontdekken.

Door de centrale ligging is de bereikbaarheid van Monnikenberg uitstekend. Niet voor niets is Hilversum een favoriete woonlocatie vanuit de Metropool Regio Amsterdam gezien. Met de belangrijke uitvalswegen A1 en A27 aangrenzend ligt het project Monnikenberg zeer centraal. Ideaal als je bijvoorbeeld werkzaam bent in de omliggende steden Amsterdam of Utrecht. Je kunt dan al binnen dertig minuten thuis zijn en dat is wel zo prettig. Maar ook het openbaar vervoer is goed geregeld; vanuit Hilversum is Utrecht in 16 minuten en Amsterdam (Zuid/Centraal) in 22 minuten te bereizen. Schiphol ligt op slechts 30 minuten reizen met de trein.

Diverse hotspots

Maar wist u dat u in Hilversum zelf ook geweldig kunt winkelen en er tal van goede restaurants zijn?

De gezellige Gooische Brink, foodhal “MOUT” staat borg voor gezelligheid en naar de bioscoop kunt u in Vue en het Filmtheater. Uiteraard is er meer te doen in Hilversum! Rondom de stad liggen uitgestrekte natuurgebieden en heide waar u heerlijk een wandeling of fietstocht kunt maken. Ook zijn er talloze mogelijkheden voor culturele uitstapjes. Maar vergeet ook de gezellige en nabijgelegen dorpen Baarn en Lage Vuursche niet !

Pluspunten van Huren op Monnikenberg

 • Uniek nieuwbouwproject op een eeuwenoud landgoed
 • Gesitueerd in een natuurlijke omgeving met bos en heide
 • Gunstige ligging, nabij A27
 • Centrum op nog geen 10 Minuten fietsen
 • Buurtwinkels voor dagelijkse boodschappen
 • Onder architectuur ontworpen appartementen
 • Energielabel-A woningen
 • Exclusief: een oprijlaan vormt de entree tot het nieuw woongebied
 • Auto’s en parkeren zoveel mogelijk uit het zicht in ruime
  en moderne parkeergarage
 • Woonoppervlakken van 79 m2 – 100 m2
 • Inclusief keuken, 2 slaapkamers en balkon

Meld je nu aan voor deze unieke kans.

We hebben al diverse aanmeldingen binnen. Zorg dat je daar ook bij bent en geef jouw droomappartement nu aan ons door via het aanmeldformulier.

AANMELDEN